Prinsheerlijk slapen op Koningsdag

Prinsheerlijk slapen

Koningsdag! Omdat iedereen wil dat zijn of haar kind prinsheerlijk slaapt, zet Slaapbabyslaap de leukste producten voor een rustig slapende baby op een rijtje. Koninklijk slapen was nog nooit zo eenvoudig.

1. Leeuwenknuffeltje

Baby algmeen

De leeuw is de koning van de dieren, dus een leeuwenknuffel is wel op zijn plaats. Bovendien is het voor een baby fijn om één klein knuffeltje te hebben, waar hij zich aan kan hechten. Met zo’n knuffeltje voelt een baby zich ’s nachts veilig en slaapt hij eerder door.

2. Hemels slapen

Onder een wit hemeltje voelt elke pasgeboren baby zich de koning te rijk! Een hemeltje boven het ledikantje of de wieg zorgt ervoor dat je baby is afgeschermd van prikkels en daardoor makkelijker in slaap valt. Berg het hemeltje wel op als je baby eenmaal goed kan grijpen. Een hemeltje is dan niet meer veilig.

3. Onder zingende sterren

Welke baby is nou geen ster voor zijn eigen ouders? Een ster waar zachtjes, rustige muziek uitkomt mag dan natuurlijk niet ontbreken. Muziek bevordert de ontwikkeling van een kind, wat een muziekmobiel trouwens ook een ideaal kraamcadeau maakt.

4. Inbakerdoek met sterren

Kate en William gebruiken ‘m, net als tout Hollywood: de inbakerdoeken van Aiden en Anais. Nu doet het woord inbakerdoek deze doeken ook geen recht. Je kunt ze werkelijk gebruiken voor alles! Als inbakerdoek dus, maar ook als hydrofiel om af te drogen, om te beschermen tegen de zon of om je baby gewoon lekker in te wikkelen als je hem bij je houdt. Eén waarschuwing vooraf: heb je eenmaal een doek van Aiden en Anais gebruikt, dan wil je nooit meer anders!

5. Muursticker kasteel

Met uitzicht op een een echt kasteel voelt elke knul zich de prins te rijk. Ook voor jongens zijn ontzettend leuke muurstickers te koop waarmee je de babykamer kunt opfleuren.

Ook interessant:

De beste slaapzakken voor deze zomer op een rij.

Hoeveel slaap heeft mijn baby nodig?