De leukste slaapzakken voor deze lente en zomer

Het zonnetje schijnt weer! De nachten zijn niet meer zo koud en dat vraagt om een luchtigere slaapzak. Een goede slaapzak houdt je baby op de juiste temperatuur, zonder dat hij klam wordt of het juist koud krijgt. We zetten de leukste slaapzakken voor deze lente en zomer voor je op een rij!

Baby algmeen

Wat dit jaar vooral opvalt is het enorme en vooral ontzettend leuke aanbod voor jongetjes! Toen ons zoontje (inmiddels alweer 4 jaar) nog in een slaapzak sliep was er niet zo veel keuze als nu. Blauwe strepen of stippen, dan had je het wel gehad. Hoe anders is dat nu!

1. Little Dutch

Van de slaapzakken van Little Dutch word ik ontzettend hebberig. En dan hebben ze ook nog bijpassende lakens, dekens, spuugdoekjes en zelfs commodemandjes. Je kunt de look zo ver doorvoeren als jij wilt.

Voor jongens is mijn absolute favoriet slaapzak met vliegtuigjes in combinatie met een deken met autootjes. Ook voor meisjes heeft Little Dutch prachtige motieven en combinaties. Wat dacht je van deze slaapzak met deze deken met bloemen?

2. Prenatal

Voor wie op zoek is naar een goede slaapzak die niet al te veel geld kost, kan zich uitleven bij Prenatal. Prenatal heeft goede slaapzakken die lang mee gaan, mooi blijven na diverse wasbeurten én er leuk uit zien. Wat dacht je van wit met lichtblauw voor pasgeboren jongetjes en roze met blauw voor meisjes?

3. V&D

Ook bij V en D zijn de slaapzakken meer dan betaalbaar. Ook hier valt weer de enorme keus voor jongens op. Een wat lievere met letters of een wat stoerdere met leeuwtjes en krokodillen.

4. Jollein

Jollein is al jaren één van mijn persoonlijke favorieten. En ook deze zomer hebben ze weer prachtige, betaalbare slaapzakken. Zachtroze met hartjes voor de kleine dametjes en retro blauwe stippen voor de jongetjes.

5. C&A

CenA verkoopt slaapzakken die goed en niet duur zijn. Hier vind je vooral slaapzakken met Disney figuren, waardoor veel van de slaapzakjes unisex zijn. Fijn, voor als ze nog een ronde mee moeten. Ook vind je bij CenA een ruim aanbod aan slaapzakken voor peuters. Ze verkopen zelfs meerdere slaapzakken tot 120 centimeter.

Deze met Winnie de Pooh vind ik zelf heel schattig. Onze eigen peuter slaapt deze zomer in de slaapzak van slaapzak van Marie. Ze vindt ‘m prachtig! (en ik ook).