De beste winterslaapzakken

Het is hartje winter en in de nacht daalt de temperatuur naar het nulpunt. Het laatste wat je wilt is een baby die wakker ligt van de kou. Een goede winterslaapzak houdt je baby lekker warm. Maar wat zijn de beste slaapzakken voor de winter?

Baby algmeen

Niet schrikken. Er zijn heel veel slaapzakken te koop. Gelukkig moeten slaapzakken in Nederland aan allerlei richtlijnen voldoen en als je zelf oplet of de zak goed past kan het bijna niet fout gaan.

Een goede winterslaapzak houdt je baby lekker warm, maar je wilt natuurlijk ook dat je baby er schattig uit ziet. Daarom zetten we de vijf beste en mooiste winterslaapzakken voor je op een rijtje. Zodat je baby zo in Zzzzz… is.

De combi-slaapzak

Mooi? Tja.. zo zou ik ‘m niet omschrijven. Maar wel ontzettend comfortabel en geschikt voor alle temperaturen. De combi-sleeper is al jarenlang een van de beste slaapzakken die te koop is. Hij is prijzig, maar omdat je deze slaapzak het hele jaar door kunt dragen, valt de prijs eigenlijk mee.

Snoozebaby uhh..bag

Na de bekende labeldoekjes, zijn er nu ook slaapzakken. In lichtroze en lichtblauw, met de bekende labeltjes. Zodat je baby altijd een speeltje in de buurt heeft. Daarnaast is de stof heerlijk zacht.

Slaapzakken van C&A

De slaapzakken van C&A zijn niet alleen prima van kwaliteit, maar ook heel betaalbaar. Goede pasvorm, lekker warm en één van de goedkoopste die er is.

Puckabag

Na de inbakerzakken is er nu ook de slaapzak. Een model dat het hele jaar door te gebruiken is en in te korten qua lengte, waardoor je baby hem kan dragen van circa 7 maanden tot 2,5 jaar. Duurder als eerste aanschaf, maar meer dan deze meegroeislaapzak heb je dan ook niet nodig.

Taftan

Ohh… de slaapzakken van Taftan. Zo mooi! Zoals deze: een unisex model met grijze uiltjes (ik denk: hebben, hebben, hebben!).