Auteursrecht/vrijwaring

Vrijwaringsverklaring

Alle teksten op slaapbabyslaap.nl zijn geschreven door of in opdracht geschreven voor Plan M. Het auteursrecht van alle artikelen en teksten ligt bij Plan M. Het is niet toegestaan artikelen, teksten, delen van teksten en foto’s zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Plan M over te nemen.

Foto

Alle foto’s op slaapbabyslaap.nl zijn privéfoto’s of afkomstig van stockbureau’s. Daarom geven wij nooit toestemming voor het gebruik van foto’s.

Tekst

Voor het gebruik van teksten van onze site dient vooraf schriftelijk toestemming gevraagd te worden. Belangrijk daarbij te vermelden is het aantal bezoekers van de website/ lezers van het tijdschrift, met welk doel de tekst gebruikt zal worden en in welke context de tekst gebruikt wordt.
Geeft slaapbabyslaap.nl toestemming voor het overnemen van een tekst, hou er dan rekening mee dat daar kosten voor gerekend kunnen worden en dat de slaapbabyslaap.nl altijd duidelijk genoemd dient te worden.

VRIJWARING

Slaapbabyslaap verklaart dat de teksten op deze site en de adviezen per mail naar beste geweten zijn samengesteld. Wij besteden constant zorg aan de teksten en inhoud van deze site en aan de antwoorden op vragen. Slaapbabyslaap is echter geen medische instantie, en is ook niet bedoeld als vervanging daarvan. En ondanks de zorgvuldigheid die wij betrachten kunnen er fouten gemaakt worden. Wij raden bij (vermoeden van) klachten van medische aard aan om in ieder geval contact op te nemen met de huisarts / medisch specialist.

Slaapbabyslaap aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg zijn van beslissingen en/of handelingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie.