De leukste slaapzakken voor deze lente en zomer

10 mei, 2014 2 Reacties Algemeen by marieke

Het zonnetje schijnt weer! De nachten zijn niet meer zo koud en dat vraagt om een luchtigere slaapzak. Een goede slaapzak houdt je baby op de juiste temperatuur, zonder dat hij klam wordt of het juist koud krijgt. We zetten de leukste slaapzakken voor deze lente en zomer voor je op een rij!

De beste winterslaapzakken

15 september, 2013 0 Reacties Algemeen by marieke

Het is hartje winter en in de nacht daalt de temperatuur naar het nulpunt. Het laatste wat je wilt is een baby die wakker ligt van de kou. Een goede winterslaapzak houdt je baby lekker warm. Maar wat zijn de beste slaapzakken voor de winter?

Slapen als het warm is

29 juli, 2013 0 Reacties Algemeen by marieke

Heerlijk die zomerse temperaturen. Maar 's nachts kan het best warm zijn voor je kindje. Wat kun je doen om zowel de babykamer als je kindje koel te houden?

Prinsheerlijk slapen

25 juli, 2013 1 Reacties Pasgeboren baby’s by marieke

Er is een prinsje geboren op aard. Omdat alleen het beste goed genoeg is voor een prinsenkind, zet Slaapbabyslaap de beste producten op een rijtje. Met deze 5 producten slaapt ieder kind prinsheerlijk. Ja, ook dat koningskind in Engeland.

Slaaptrainers

13 april, 2013 2 Reacties Peuters en Kleuters by marieke

Slaaptrainers heten ze. Wat een rotwoord eigenlijk. Toch schijnt het 't leven van jonge ouders makkelijker te maken. Het is namelijk een wekker die er voor zorgt dat je peuter niet meer uit bed komt.

De beste nachtlampjes

13 maart, 2013 1 Reacties Algemeen by marieke

Wie op zoek is naar een nachtlampje voor de slaapkamer van je baby, peuter of kleuter kan kiezen uit een enorm aanbod. Om je het kiezen makkelijker te maken hebben we niet alleen de vier beste maar tevens ook de mooiste op een rij gezet.

Nieuwe baby geboren

14 januari, 2013 0 Reacties Algemeen by marieke

Hoera! We hebben een nieuwe baby! Na de geboorte van onze jongste dochter is het er dit keer een op papier (we vinden drie kinderen een prachtig resultaat en houden het qua kinderen daar dan ook bij). We hebben namelijk een nieuwe site!

Tijdens de zwangerschap van dochter M. heb ik elke week de veranderingen in mijn buik bijgehouden en die staan nu online. Per week de gebeurtenissen in je buik en bij je baby, op een grappige en luchtige manier. Daarnaast ook nog tal van andere zwangerschapsinformatie.

Slaapproblemen door het verzetten van de klok

24 oktober, 2012 0 Reacties Algemeen by marieke

Het is weer zo ver: de klok wordt verzet. En zoals altijd in oktober: de verkeerde kant op.

Slaapritueel met stickers

17 april, 2012 1 Reacties Algemeen by marieke

Hoe klein je baby ook is, of hoe groot je kleuter al wordt: ze zijn allebei gebaat bij een slaapritueel.

Van theorie naar praktijk

02 april, 2012 0 Reacties Pasgeboren baby’s by marieke

Een klein jaar nadat de site de lucht in is gegaan, kunnen we de theorie in de praktijk gaan brengen: ons prachtige meisje Maerle is geboren! Wat voor slapertje zou zij zijn?

Volg ons op...


By PLAVEB
  • Facebook: slaapbabyslaap
  • Twitter: slaapbabyslaap

Advertenties

160x600 banner Summersale

Ads door Google
Ads door Google
© kreativatie 2011