Slaapproblemen en oplossingen

Leren doorslapen

Kun je een baby leren doorslapen? De truc is om je baby te leren zelf in slaap te vallen, zodat hij zichzelf ’s nachts kan geruststellen. Maar dat leert hij alleen als hij er aan toe is.

 

Vroeg wakker

Eindelijk, je baby slaapt door! Klein probleempje: bij het krieken van de dag is je kleintje nu klaarwakker. Of het nu 6 uur of zelfs 5 uur is, voor je baby is de dag begonnen. En voor jou dus ook. Dat kan behoorlijk vermoeiend zijn!

 

Ineens ’s nachts wakker

Als je baby rond de 9 maanden is, ken je hem door en door. Veel baby's slapen in deze periode al de nacht door. Maar help! Je baby wordt 's nachts opeens weer wakker en huilt ontroostbaar. Hoe komt dat en wat kun je daar aan doen?

 

Moeilijk slapen overdag

Slaapjes overdag, ook wel dutjes genoemd, zijn heel belangrijk voor kleine kinderen. Ook al slapen ze 's nachts nog zo goed, overdag hebben ze hun rust ook nodig. Daarom 5 tips om je kleintje overdag beter te laten slapen.

 

Hazenslaapjes bij baby's

Hazenslaapjes, of korte slaapjes, wie kent ze niet? Veel baby's doen dit. Maar wanneer is het een probleem en wanneer gewoon babygedrag?

 


Volg ons op...


By PLAVEB
  • Facebook: slaapbabyslaap
  • Twitter: slaapbabyslaap

Advertenties

160x600 banner Summersale

Ads door Google
Ads door Google
© kreativatie 2011